Робот для нарощування вій

1771 0

В останні роки нарощування вій стало дуже популярною процедурою, особливо в Азії, але воно привертає увагу різноманітної аудиторії.

Для того щоб отримати ефектні вії, що прикріплюються до природних волосків, знадобиться значна сума грошей і багато часу, адже стилістам доводиться працювати годинами. Більше того, завжди існує певний ризик виникнення роздратування чи ще серйозніших проблем.

Не дивно, що навіть серед недорогих варіантів нарощування вій, які можна використовувати вдома, ринок цієї галузі оцінюється лише у два мільярди доларів. Це недостатня сума, щоби привернути увагу більшості венчурних капіталістів.

Однак Luum, молода компанія з Берклі, Каліфорнія, що спеціалізується на робототехніці, сміливо стверджує, що може змінити цю динаміку та залучити інвестиції, пропонуючи унікальний підхід до розширення ринку геометричної прогресії.

Філіп Санчес , генеральний директор компанії, раніше керував великими мережевими підприємствами, включаючи французький підрозділ Starbucks.

За словами Санчеса, майбутнє Луума пов'язане з розвитком робототехніки, штучного інтелекту та машинного навчання.

Вони прагнуть створити робота , здатного наносити вії всього за 20 хвилин, і якщо все піде за планом, зробити його широко доступним у салонах краси та навіть у магазинах.

Більше того, оскільки вії вимагають періодичної заміни (зазвичай кожні два-чотири тижні), клієнти повертатимуться знову і знову, забезпечуючи постійний попит на послуги компанії.

Луум - робот для нарощування вій

Луум представляє інноваційного робота, здатного нарощувати вії з мікроскопічною точністю. Філіп Санчес стверджує, що цей роботицький процес безпечніший і точніший у порівнянні з традиційним нарощуванням вій, що виконує людина.

Незважаючи на те, що робот замінює людину у виконанні процедури, Луум все одно наполягає на присутності людини, яка управляє роботом.

Санчес зазначає: "Машина не заміщає нікого. У наші дні це важка і стомлива праця, яка потребує великої концентрації. Тепер ці люди можуть використовувати робота та приділяти час індивідуальному обслуговуванню клієнтів відповідно до естетичних стандартів".

Вартість робота для нарощування вій складає близько 125 000 доларів . Це значні інвестиції для салону, проте Санчес стверджує, що вони окупляться порівняно з витратами на оплату праці працівників протягом чотирьох чи п'яти років.

Старші майстри, які виконують процедуру нарощування вій, отримують від 250 до 350 доларів за роботу, тоді як Санчес вважає, що послуга, виконана роботом, може коштувати менше ніж 200 доларів.

З часом економія на заміні роботів може бути значною з огляду на те, що клієнтам необхідно повертатися для повторної процедури, оскільки вії з часом випадають.

Санчес підкреслює: "Людина може надати креативний підхід у наданні послуги, а тепер вона може обслуговувати набагато більше клієнтів на день.

Робот надає можливість художникам бути ще більш продуктивними у роботі з клієнтами та виконувати завдання, які мають більш високу цінність. Це новий погляд на те, як технології можуть підвищити ефективність праці.

Натан Хардінг, засновник компанії Ekso Bionics та творець екзоскелету для людини, став засновником Luum. Санчес, який має досвід в управлінні та маркетингу, який працював у таких компаніях, як Nike та Starbucks, приєднався до компанії у листопаді 2019 року. На даний момент компанія, що базується в Окленді, Каліфорнія, залучила 10 мільйонів доларів інвестицій від Foundation Capital та інших компаній. У її штаті працює 15 людей.

Компанія займалася розробкою цього проекту близько трьох років. Хардинг, досвідчений робототехнік та творець екзоскелету Ekso, зустрівся з наставником, який вирішив розпочати бізнес у сфері нарощування вій. Хардинг був вражений майстерністю художника і дійшов висновку, що це ідеальна робота для робота.

Минулого року компанія успішно продемонструвала можливість безпечного прикріплення вії до віку людини. За останні шість місяців компанія розширила можливості свого робота. Протягом наступних шести-дев'яти місяців вони продовжуватимуть покращувати свою технологію.

Luum створює перші роботи в Берклі, Каліфорнія, з командою досвідчених інженерів у галузі комп'ютерного зору. Виробництво роботів здійснюватиметься у Японії.

Робот для нарощування вій
4.18/5
24
Коментарі (0)

Схожі статті