Як правильно вибрати килим в кімнату 

181 0

Якщо у вас є мета – створити затишок в своїй оселі, тоді на допомогу вам приходить старий добрий килим. Цей витвір мистецтва вже тисячоліттями служив нашим предкам, так і продовжує допомагати нам, сучасним людям, організувати своє домашнє середовище. На сайті https://allcarpets.in.ua/ua/kovry/kovry-na-pol ви знайдете килими з різних куточків світу, серед яких точно зможете знайти той, що сподобається вам та підійде під інтер’єр. 

Килим – запорука затишку 

В пошуку затишку ми перебуваємо для того, щоб відчувати максимальне розслаблення вдома, якого нам так не вистачає у ритмі стрімкого сучасного життя. Вночі ми можемо не встигати відновлюватися, тому потрібно всіма доступними засобами розслабляти своє тіло, в чому нам може допомогти килим Allcarpets.

Глибока традиція використання килимів свідчить про їх вічну популярність та затребуваність, які вони дійсно заслуговують з наступних причин: 

  1. Килим допомагає зберігати тепло в приміщенні, що може впливати на зниження енергоспоживання під час холодних періодів. Крім матеріальної сторони, ви будете відчувати себе тепліше фізично, що буде надавати більше радості та комфорту вдома. 
  2. Як інструмент для візуального розділення простору. Застосування килима може допомогти практично розділити простір, що особливо актуально для великих кімнат, де може бути декілька функціональних зон. 
  3. Високоякісні килими можуть допомагати у вилученні алергенів та пилу з повітря, поліпшуючи якість внутрішнього повітря в квартирі. Проте для цього потрібно регулярно чистити килим та дезінфікувати його.
  4. Килим здатний абсорбувати звуки, саме тому раніше його часто вішали на стіну. Також ті звуки, що створюються, коли ми ступаємо по підлозі, абсорбуються та дозволяють створити більш спокійне та тихе середовище. 
  5. Вироби різних фактур, кольорів та дизайнів можуть слугувати чудовими декоративними елементами, що доповнюють інтер’єр лише своїм виглядом та виражають стиль приміщення, підкреслюючи його. 

Таким чином, килим підійде в будь-яку кімнату, де потрібно створити затишок. 

Особливості вибору килима у вітальню 

Особливості вибору килима у вітальню 

Для того, щоб створити практичний простір у великій вітальні, важливо взяти килим за центральний елемент, навколо якого будуть розташовуватися меблі та інші елементи для дозвілля.

Наприклад: розташуйте килим такого розміру, щоб він був більше, ніж існуючі меблі, а саме дивани та крісла. Диван ставиться на один край килима, в його середині розміщується журнальний столик, а крісла навколо нього з інших боків. Додайте до цієї композиції торшер та бібліотеку, можливо колонки, подушки, плед та простір для ідеального відпочинку ввечері після робочого дня готовий.

Обирайте м’які, важкі килими, на яких буде зручно проводити час як дорослим, так і дітям. 

Килим у спальну кімнату 

Обираючи килим у спальну кімнату, враховується переважно його м’якість та приємність на дотик. Адже саме у цій кімнаті ви будете налаштовуватися на сон, для чого необхідно максимально оточити себе затишком як ментальним, так і фізичним. Як варіант – ви можете обрати або замовити килим унікального розміру, який зможе покрити всю площу вашої кімнати.

Підійдуть ворсисті моделі та пухнасті, які виготовлені з довгого ворсу: такі вироби відрізняються особливою м’якістю та ідеально впишуться у простір спальної кімнати. 

Як правильно вибрати килим в кімнату 
4.5/5
21
Коментарі (0)

Схожі статті