Створення сайту для будівельної компанії

2394 0

Як будь-які інші бізнес-компанії, компанії забудовників потребують сучасних технологіях по залученню клієнтів і ділових партнерів. Найефективнішою такою концепцією є створення сайту для будівельної компанії . За рахунок ресурсу і його digital marketing, можна стрімко розвинути свій бізнес, налагодити вигідні взаємини зі споживачами, охопити максимум цільової аудиторії і збільшити прибутковість організації в кілька разів. А головне - продемонструвати реалізовані проекти, виділитися і показати свої переваги у висококонкурентному середовищі, де йде боротьба за кожного клієнта.

Створенням сайтів для будівельної компанії займаються фахівці компанії ABCname. Наш професіоналізм і багаторічний досвід дозволяє формувати і здавати в експлуатацію проекти будь-якої складності .

Завдання і цілі сайту, розробленого для забудовника

Завдання і цілі сайту, розробленого для забудовника

Створення сайту для будівельної компанії дозволить без зайвих слів надати повний перелік послуг, способи і терміни виконання робіт, цінову привабливість в порівнянні з вашими конкурентами, використовувані способи будівництва і матеріали, а також вкаже адресу і телефон фірми, за яким споживачі зможуть зв'язатися з вами для детального обговорення питань. Ресурс стане не тільки вашою візитною карткою, а й інструментом для реклами і SEO-просування бізнесу . Вийшовши на верхні позиції пошукової видачі по конкретних запитів користувачів, ви станете лідером в області будівництва.

Сайт допоможе користувачам вибрати цікавий для них проект, вид робіт та навіть розрахувати їх приблизну вартість за допомогою онлайн-калькулятора і звичайно ж - прочитати відгуки тих, хто мав можливість співпрацювати з вами раніше.

Пам'ятайте, грамотно створений сайт для будівельної компанії - це палочка-виручалочка. Вона привертає, продає, рекламує, демонструє, робить за вас основну роботу по збільшенню клієнтської бази і зростання доходу .

Які сайти корисні для будівельної фірми?

Які сайти корисні для будівельної фірми

Сайти бувають кілька видів і кожен з них може підійти для будівельної компанії. Вибір ви можете зупинити на таких проектах:

  1. Сайт-візитка для будівельної компанії - найдоступніший за ціною і швидкий в запуску проект. Він знайомить майбутніх клієнтів з вашою організацією і видом послуг. Може бути тимчасовим рішенням перед запуском повноцінного широкомасштабного ресурсу;
  2. Лендінгем Пейдж - достатній простий сайт для забудовників, структура якого побудована навколо одного виду послуг (декоративна штукатурка, зведення фундаменту). Його мета - привернути увагу цільової аудиторії;
  3. Корпоративний сайт підійде для організацій з великим штатом і розширеним асортиментом будівельних робіт, які є генеральним підрядником або спеціалізуються по галузях.

Етапи розробки сайтів для будівельної компанії

Етапи розробки сайтів

Аналітика

Аналітика включає вивчення ніші і цільової аудиторії, повний збір інформації про конкурентів, сильних і слабких їх сторонах, переваги, які використовуються методиках.

Таке детальне знайомство дозволить поставити правильні цілі і завдання, внести в проект найкращі IT-рішення і маркетингові програми , щоб ваш ресурс позиціонувався як серйозна і достойна фірма.

Прототип

Прототипування дозволяє візуально продемонструвати, як буде виглядати проект після його здачі в експлуатацію і як користувач буде з ним взаємодіяти. На даному етапі створюються прототипи всіх сторінок, структура і функціонал, розташування блоків навігації, форм заявок, визначається стек технологій для розробки, фірмові кольори і логотип, необхідність тих чи інших модулів. Після складання макета формується ТЗ із зазначенням термінів здачі проекту в експлуатацію і його вартості.

Дизайн і розробка

Дизайн і розробка

Заходи з оформлення дизайну включають підбір стилю, шрифту, колірних оформлень, розміщення графічних елементів з урахуванням необхідних стандартів. Візуальне оформлення не повинно відволікати, а тим більше відлякувати відвідувачів від основного завдання - представляти цільову інформацію.

Технічні фахівці визначаються зі стеком технологій, враховуючи серверну та клієнтську сторону: підбирають мови програмування, фреймворки, HTML-код, який відповідає за відображення вмісту через браузер, каскадні таблиці стилів і інші інструменти для розробки програмного продукту. На цьому етапі пишуться модулі, Кастомізіруйте необхідні компоненти, впроваджуються інтеграції з CRM і сторонніми сервісами (IT-телефонією, службами доставки, системами оплати та ін.).

Тестування, навчання і запуск проекту

Після завершення всіх робіт зі створення сайту для будівельної компанії, проводиться тестування юзабіліті, всіх систем і модулів, здійснюється підключення до домену та хостингу, впроваджуються системи безпеки і захисту. Навчання співробітників роботи з системою - невід'ємна частина наших дій, ми навчимо керувати і контролювати, зв'язуватися онлайн з відвідувачами і вести облік.

Запуск готового проекту здійснюється не пізніше зазначеного в договорі терміну. Також ми надаємо технічну підтримку, регулюємо проблемні питання, допомагаємо просувати і розкручувати проект в пошуковій системі.

Наші гарантії

Створення сайту для будівельної компанії студією ABCname - професійний підхід до розвитку бізнесу. Кожен наш клієнт отримує проект, який відповідає алгоритмам пошукових систем, потребам цільових користувачів і стандартам даної галузі, він адаптований під різні пристрої, має високу швидкість завантаження сторінок.

Створення сайту для будівельної компанії
4.7/5
21
Коментарі (0)

Схожі статті