Ціна на ворота для приватного будинку

1972 0

При виборі воріт для в'їзду на приватну територію, для гаража, бізнесу, складу або торгової точки всім власникам хочеться отримати максимально якісний товар за доступну ціну. Однак часта поспіх і елементарне незнання цін на сучасному ринку змушують нас приймати необдумані, поспішні рішення.

Що це виправити і допомогти вам вибрати кращі ворота за найкращою ціною, фахівці компанії Автоматика-ТОРОС підготували для вас цю статтю!

Ми розберемося які види воріт найчастіше купують українці? Яка вартість у різних видів воріт? І де сьогодні можна купити ворота недорого?

Розпашні ворота

орні ворота

Орні ворота - один з найпопулярніших варіантів в нашій країні. Найбільш поширені розміри: 2 м у висоту і 4 м в ширину. Вартість воріт автоматичних Алютех при замовленні на сайті Автоматика-Торос починається від 26500 гривень. При цьому саме полотно може виготовлятися як з профнастилу, так і зі сталевого листа.

Орні ворота найчастіше встановлюється при в'їзді на територію приватного будинку і інші відкриті простори. При цьому варто враховувати, що така конструкція підійде тільки тим, у кого є достатньо вільного місця для повноцінного відкривання. Також вони вимагають регулярного змазування петель, підкручування для профілактики провисання і очищення прилеглої території (від льоду і снігу в зимову пору року).

Автоматизувати розстібні ворота можна за допомогою сучасного обладнання. Однак з усіх видів комірних конструкцій таке задоволення обійдеться дорожче за все за рахунок своєї складності і енерговитратності. В асортименті магазину ТОРОС представлено обладнання таких брендів: Comunello, An Motors і Alutech. Ціна на автоматику для розпашних воріт починається від 13 тисяч гривень.

Ворота відкатні

ворота відкотів

Даний тип комірних конструкцій найчастіше встановлюється при в'їзді на приватну територію, рідше - в гаражах і на складах. Вони дуже зручні, практичні і довговічні, можуть закривати досить великі отвори і не вимагають багато місця перед собою для відкривання. 

Ціна воріт починається від 25 000 грн за габарити 2 м на 1,21 м з мінімальною комплектацією. Матеріал полотна: алюміній індивідуального дизайну з заповненням на ваш вибір. 

Установка такого забору - справа досить складна, відповідальна і дороге. Однак все компенсується зручністю використання після і легким доглядом за системою. 

Купити автоматику для воріт можна за ціною від 7,5 тисячі гривень. В асортименті представлена ​​продукція Алютех, An-Motors та інші на ваш вибір.

Секційні ворота

секційні ворота

За основу для виготовлення даного типу конструкцій найчастіше використовуються теплі сендвіч-панелі. Вони забезпечують відмінну теплоізоляцію, захищають від сторонніх шумів і забезпечують надійну охорону вашого майна.

Секційні ворота бувають 2 типів: гаражні та промислові. Ціна перших починається від 19800 гривень за полотно 3 м на 2,3 м з мінімальною комплектацією. Вартість промислових секційних воріт починається від 18900 гривень. Максимальний допустимий розмір 7 м на 6 метрів, мінімальний 1,75 м на 1,85 м.

Монтаж секційних воріт проводиться швидко і недорого так само, як і установка автоматики. Вартість такого задоволення починається від 1500 гривень.

Ролетні (рулонні) ворота

Ролетні ворота - відмінна альтернатива старомодним орним або більш дорогим секційним варіантів. Використовуються в основному для установки в гаражах, на складах, торгових точках та інших приміщеннях. На відміну від секційних конструкцій не володіють такою гарною і надійною теплоізоляцією, проте відмінно захищають від вологи, пилу, палючого сонця і цікавих поглядів. Відмінно підійдуть для неопалюваних приміщень або установки в місцях, де збереження тепла не потрібно.

Вартість ролетних воріт починається від 3300 гривень (для вікон) і 4100 грн за алюмінієвий профіль з пінним наповненням і стійким лакофарбовим покриттям. Монтаж даного виду комірних конструкцій проводиться швидко і недорого.  

Купити автоматику для рулонних воріт можна в компанії Автоматика-ТОРОС.

Вартість систем автоматизації починається від 1500 гривень за продукцію компанії Alutech. В наявності також бренди Marantec, Comunello, An Motors і Marantec. 

Що ще впливає на ціну воріт?

Ролетні (рулонні) ворота

  • В першу чергу на кінцеву ціну воріт впливає якість виробництва і тільки потім тип обраної вами конструкції. На сучасному ринку можна знайти безліч привабливих пропозицій по дуже низьких цінах. Однак чи можете ви бути впевнені, що через місяць або рік використання вам не доведеться міняти ворота знову?
  • Промислові серії завжди обходяться дорожче побутових. Адже в першому випадку на ворота йде підвищене навантаження, а значить і ресурс в них закладається куди більше. 
  • Якщо для вас важливі терміни виготовлення воріт - звертайтеся в перевірені компанії з гарною репутацією. В іншому випадком доведеться довго чекати або доплачувати за швидке виготовлення.

Де купити ворота вигідно?

Сьогодні на українському ринку представлено безліч виробників і компаній, що займаються виготовленням, продажем і установкою воріт. Ви можете запитати своїх знайомих де вони купували свої ворота, пошукати відгуки в інтернеті або ж відразу звернутися до справжніх професіоналів з хорошою репутацією.

ТОРОС Автоматика - компанія з 15-річний досвідом роботи в Україні. У нашому професійному портфоліо більш 20000 успішно виконаних замовлень, 75% з яких з максимальною клієнтської оцінкою.

Ціна на ворота для приватного будинку
4.5/5
26
Коментарі (0)

Схожі статті