Оренда шкільного автобуса в Нью-Йорку

801 0

Багато навчальних закладів користуються такою послугою, як оренда автобусів у Нью-Йорку для шкільних подорожей. І тут йдеться не лише про доставку дітей до школи, а й про організацію перевезення студентів на різні заходи. При цьому потрібно враховувати, що інститути чи інші виші країни поки не готові мати власний автопарк, це просто недоцільно і економічно не виправдано. А прокат на вигідних умовах у компанії Comfort Express Inc стане раціональним рішенням у подібній ситуації.

Ми маємо величезний власний автопарк, в якому представлені пасажирські транспортні засоби будь-якої місткості. Вам слід лише визначитися з чисельністю групи студентів, а ми запропонуємо гідний варіант та сформуємо транспортну логістику.

Ми з великим задоволенням співпрацюємо зі школами, інститутами, коледжами, інтернатами, спортивними школами та іншими навчальними закладами, які планують погодинні, одноденні та багатоденні шкільні поїздки різного призначення.

При цьому, ми не тільки пропонуємо автобуси в оренду, а й суворо дотримуємося положення про порядок організації виїзних заходів та перевезення студентів, забезпечуємо безпечне транспортування та створюємо комфортні умови у самому салоні.

У яких випадках потрібний прокат автобуса в Нью-Йорку для шкільних поїздок

Виїзні заходи, що входять до навчального плану

шкільні поїздки

Кожен освітній заклад у Нью-Йорку періодично здійснює перевезення студентів та виїзні дії за межі території з метою відвідування дій, що входять до навчального плану. Це можуть бути:

  1. спортивні змагання, олімпіади з певних предметів, міські сесії, виступи, переїзди між різними майданчиками;
  2. Відвідування тематичних вечорів, закладів культури та охорони здоров'я;
  3. Доставка студентів до місць проходження навчальної практики;
  4. Проїзд до місця святкування випускного балу.

Туристсько-екскурсійні поїздки

Під час підготовки виїзних шкільних заходів на природу, екскурсію, в літні табори та санаторії, туристичні поїздки або інші розважальні та культурно-масові програми, що проводяться поза стінами освітнього закладу, ми пропонуємо укласти договір про оренду автобуса в Нью-Йорку з нашою компанією. Дізнатися детальну інформацію та ціни можна тут:  https://rentcharterbuses.com/our-service/charter-bus-school-trips/

Чартерні автобуси Comfort Express Inc гарантують безпечні та комфортабельні екскурсійні перевезення на будь-які відстані, внаслідок чого навіть найдовша дорога видасться легкою, цікавою та цікавою.

У дітей не буде відчуття втоми, адже зручні відкидні пасажирські крісла та м'які сидіння дозволять їм відпочити в дорозі. Система кондиціювання формує здоровий мікроклімат у салоні, з її допомогою відбувається охолодження поданого ззовні свіжого та відфільтрованого від пилу повітря, від чого дихати стає легко та вільно.

Звичайно ж, щоб шлях був ненудним і різноманітним, у розпорядженні пасажирів будуть телевізійні монітори, Wi-Fi, DVD-плеєри. Машини обладнані компактними туалетами.

Прокат шкільного автобуса в Нью-Йорку - послуги високого класу від Comfort Express Inc.

Прокат шкільного автобуса в Нью-Йорку

Для нас важливий будь-який трансфер, але особливо відповідально ми ставимося до шкільних поїздок, адже вони пов'язані з життям та здоров'ям дітей.

Ми робимо все можливе, щоб запобігти дорожнім пригодам:

  1. Забезпечуємо повну відповідність наших автомобілів усім необхідним галузевим стандартам. Ми підтримуємо належний технічний стан автобусів, стежимо за своєчасним усуненням несправностей, ремонтом та ТО, а також обладнаємо транспортні засоби додатковими дзеркалами для кращого огляду дороги та іншими пристроями;
  2. Маємо всі дозвільні документи та сертифікати, що підтверджують наше право займатися цим видом діяльності;
  3. Виконуємо всі санітарно-гігієнічні норми та міжнародні стандарти відповідно до температури та рівня шуму в салоні. Саме тому в наших салонах не лише просторо, а й чисто;
  4. Забезпечуємо комфортну обстановку для тривалих переїздів та розробляємо дорожню документацію;
  5. Допускаємо до керування водіями із тривалим стажем роботи, які зарекомендували себе з позитивного боку. Вони відповідальні, дружелюбні та професійно грамотні. Для них важливо дотримуватися правил дорожнього руху, підтримувати встановлений швидкісний режим і дотримуватися розробленого маршруту.

При замовленні шкільного автобуса в оренду в Нью-Йорку наша компанія гарантує безпеку пасажирів будь-якої вікової категорії та доставить їх до пункту призначення без запізнення та пригод.

Вигідні пропозиції та наші переваги на шкільні перевезення

шкільні перевезення у Нью Йорку

Вигідна ціна . Для вас ми можемо запропонувати цілком розумне ціноутворення на прокат автобусів будь-якого класу, тому ця послуга не буде надто накладною для освітніх закладів та батьків. Щоб не переплачувати, необхідно вибирати транспорт виходячи з кількості осіб, яких потрібно доставити з точки А до точки Б. Доступна ціна дозволяє ефективно вирішувати будь-які транспортні завдання, при цьому її формування залежить від кількох факторів: місткості, кілометражу та терміну прокату. Саме тому всі питання щодо ціноутворення обговорюються індивідуально з кожним нашим клієнтом.

Величезний вибір транспортних засобів . Завдяки власному автопарку кожен клієнт може вибрати автобус в оренду в залежності від виділеного бюджету, кількості пасажирів та їх потреб.

Особистий менеджер для кожного проекту . Кожне замовлення супроводжується окремим менеджером, який займається підготовчими питаннями, веде бесіди з клієнтом, складає транспортну логістику та оперативно вирішує інші проблеми щодо трансферу учнів.

Високий сервіс обслуговування . Для дітей необхідно відчувати себе захищеними в дорозі і щоб їх обслуговування проходило на високому рівні. Ми робимо для цього все можливе.

Оренда шкільних чартерних автобусів у Нью Йорку у нашої фірми - правильне рішення і в цьому переконалися вже багато навчальних закладів та їхніх керівників. Вони залишають відгуки та дають рекомендації, за що їм особлива подяка.

Оренда шкільного автобуса в Нью-Йорку
4.0/5
24
Коментарі (0)

Схожі статті