Особливості оцинкованих профільних стовпів з полімерним покриттям

1013 0

Облаштування огорож вимагає особливого підходу. Від якості та надійності огороджувальної системи залежить безпека людей, що знаходяться на огороджувальні території. Інтернет-магазин Parkan.org.ua пропонує високоякісні і надійні конструкції для облаштування парканів різного призначення. Вибору доступні оцинковані профільні стовпи з полімерним покриттям.

Вироби використовуються в якості основи систем огорожі, хвірток і воріт , тому повинні відповідати певним вимогам. Відмітна особливість пропонованих компанією Parkan стовпів - європейська якість, висока міцність і надійність.

Характеристика профільних стовпів

Інтернет-магазин якісних огорож PARKAN.ORG.UA надає можливість замовити вироби, виготовлені на європейському обладнанні, за вигідною вартості. Оцинковані профільні стовпи з полімерним покриттям з пластиковою заглушкою, монтованої вгорі вироби, запобігти від утворення корозії. Завдяки перетину 45 мм, конструкції легко монтувати. Товщина стінки 1 мм забезпечує тривалий термін служби стовпів. В асортименті магазину модифікації конструкцій:

  • «Еко»;
  • «Класик»;
  • «Спорт».

Вся продукція відповідає європейським стандартам. Використані для виготовлення стовпів матеріали перевірені і міцні, оцинковка ідеальної якості.

Сфера використання оцинкованих стовпів

Оцинковані профільні стовпи з полімерним покриттям послужать надійною опорою в облаштуванні огорож, воріт і хвірток для об'єктів різного призначення:

  • виробничі підприємства;
  • спортивні майданчики та футбольні поля;
  • котеджі, дачі, приватні будинки;
  • автомобільні стоянки;
  • адміністративні, комерційні установи;
  • приватні фірми;
  • сільськогосподарські організації та ін.

Спільно зі стовпами у нас можна замовити огорожі, панелі, хвіртки і ворота, аксесуари і бар'єри безпеки.

Оцинкований профільний стовп

Головні переваги пропонованої продукції

Профільні стовпи з полімерним покриттям вибирають завдяки безлічі позитивних експлуатаційних властивостей:

  1. Естетичний дизайн. Стовпи привабливо виглядають і відмінно поєднуються з різними стилями огороджувальних територій.
  2. Широта областей використання.
  3. Висока міцність, надійність і безпеку.
  4. Стійкість до утворення іржі і грибка, стійкість до перепадів температур, механічних і погодних впливів, підвищеній вологості і ультрафіолетових променів. Стовпи не вигоряють на сонці, не утворюють тріщин, які не просідають, зберігають первинний привабливий зовнішній вигляд довгий час.
  5. Відсутність необхідності додаткового фарбування і постійного догляду.
  6. Безпека, екологічність. Всі вироби сертифіковані, відповідають стандартам ГОСТ, не містять гострих виступів, що стирчать кріпильних елементів.
  7. Простота установки і демонтажу, ремонтопридатність.
  8. Демократична вартість. Компанія займається продажем товарів безпосередньо від заводу-виготовлювача, завдяки чому ціна виробів лояльна.
  9. Гарантія від заводу - 10 років.

Замовити профільні стовпи в онлайн-магазині PARKAN можна онлайн або по телефону. Компанія працює з фізичними і юридичними особами. Ми пропонуємо гнучкі способи оплати та доставки.

Оплатити замовлення можна післяплатою, перекладом на банківську карту і на карту «монобанк», готівкою та за безготівковим розрахунком. Товар завжди в наявності на складі магазину.

Досвідчені консультанти допоможуть з вибором оптимального варіанта конструкцій по необхідним замовнику параметрами. Доставка здійснюється по всій країні.

Особливості оцинкованих профільних стовпів з полімерним покриттям
4.2/5
28
Коментарі (0)

Схожі статті